Torto receptas Snichers

Tortas "Snichers" 

Mėgstate tokiu pat pavadinimu šokoladą? Pats metas tuomet išmėginti šį receptą. Papuošimus vaiko gimtadieniui galite parinkti paprastus: pabarstukai, šokolado drožlės ir žvakutės, saldainiukai.

Produktai:

Kiaušiniai(tešlai) 4vnt, Cukraus(tešlai) 1 stikl. , Kepimo miltelių(tešlai) 1 a. šaukšt. , Miltų (tešlai) 1 stikl. , "Rudu du"( virtas kremas)  500g., Grietinėlės ne maž. kaip 36proc. rieb.( grietinėlės kremui)  200g., Žemės riešutai kepinti  ( grietinėlės kremui)200- 300g. (saują galite pakeisti sūdytais), Krekeriai (grietinėlės kremui) 200g., Juodo šokolado (aptepimui) 200 g. ir 3 šaukštai pieno, 1 šaukštas sviesto,

Kepame bisvitą: 

Išplakame kiaušinių baltymus. Plakimo pradžioje suberiame cukrų. Plakame iki standumo. Įpilame kiaušinių trynius. Išmaišome. Tuomet dalimis  suberiame sijotus miltus ir kepimo miltelius. Atsargiai išmaišome, supilame į  24-26cm kepimo formą ir kepame 175 laipsnių temperatūroje. Kepti  20-25min. Iškepus atvėsinti ir perpjauti į du biskvitus.

Virtas kremas: 

Dedame rududu į puodą, šiek tiek pašildome ir išplakame mikseriu iki vientisos masės.  Įmaišyti susmulkintus žemės riešutus be odelių.  Išmaišyti.

Grietinėlės kremas: 

Išplakti grietinėlę iki standumo, įmaišyti sulaužytus krekerius.

Torto surinkimas: 

1 variantas: biskvitas, sumaišytas virtas kremas ir grietinėlės kremas ir biskvitas. Aptepti likusiu virtu kremu. 2 variantas: biskvitas, virtas kremas, grietinėlės kremas, biskvitas. Aptepti ant garų išlydytu šokoladu.  

Komentarai yra išjungti.