Torto receptas “Nutella” vaiko gimtadieniui

Vaikai dievina riešutų ir šokolado kremą "Nutella".  Skanaujant šį tortą jaučiamas švelnus "nutella" kremo skonis.  Tai puikus torto receptas. Siūlau jums išmėginti šokoladinį tortą su nutella kremu. Tai nuostabus, kvepiantis šokoladu torto receptas. Pasižymi šokolado ir riešutų skoniu. Tortas puikiai tinka vaikų gimtadieniui.

Chocolate_Nutella_CakeReceptas "Šokoladinis Nutella tortas": 

Ingredientai: 

2 puodeliai miltų (puodelio talpa 250ml ) 2 puodeliai cukraus 3/4 puodelio aukštos kokybės kakavos milteliai 2 šaukštelis kepimo miltelių 1 šaukštelis druskos 2 dideli kiaušiniai 1 puodelis grietinėlės ne mažiau kaip 36 proc. riebumo  1 puodelis augalinio aliejaus 1 1/2 šaukštelio vanilinio cukraus 1 puodelis verdančio vandens

Šokoladinis ganašas

175 g. juodo šokolado, 1/2 puodelio  grietinėlės ne mažiau kaip 36 proc. riebumo, 

Nutella kremas

1 puodelis sviesto (82 proc. riebumo) 1/2 puodelio margarino  1 puodelis Nutella riešutų kremo 4-5 puodeliai cukraus pudros 3-4 šaukštai pieno arba vandens Instrukcijos:  1. Paruoškite keturis 20 -21 cm torto skardas su kepimo  popieriumi ratą ant dungno.  2. Pridėti visus sausus produktus į didelį dubenį ir sumaišykite. 3. Pridėti kiaušinius, grietinėlę ir augalinio aliejaus į sausą mišinį ir gerai išmaišykite. 4. Įdėkite vanilinį cukrų į karštą nuvirintą vandenį ir sudėkite į mišinį. Gerai išmaišykite. 5. Supilkite į keturias 20 -21 cm torto skardas  175 laipsnių temperatūroje apie 25 minutes. Kai manote, kad tortas iškepė, įsmeikite medinį iešmelį, turi būti aplipęs trupinukais.   6. Išimkite  biskvitus iš orkaitės ir leisti atvėsti apie 10 minučių skardose, paskui išimkite ir atvėsinkite.  7. Pasidarykite kremus, kol pyragai vėsta.  Darome nutella kremą. Suplakite  sviestą ir margariną iki purumo.  8. Pridėti Nutella ir sumaišykite iki vientisos masės. 9. Lėtai įpilkite sijoto  4 puodelius miltinio cukraus ir sumaišykite iki vientisos masės. 10. Pridėti 2-3 šaukštai pieno arba vandens ir išmaišoma iki vientisos masės. 11. Pridėti penktą puodelį miltinio cukraus ir sumaišykite iki vientisos masės. 12. Pridėkite daugiau vandens arba pieno, kol kremas bus vientisas.  13. Nupjaukite  torto viršūnę iš viršaus su dideliu dantytu peiliu. Kad biskvito lakštai būtų vienodo storio, ir gražaus pjūvio.  14. Dėkite pirmą biskvitą ant lėkštės ir užtepkite sluoksnį nutellos kremo. 15. Pridėti antrą antrą biskvitą ir ant jo uždėkite kitą sluoksnį kremo ir taip toliau.  16. Torto viršų aptepkite lygiai  su nutella kremu.  18. Dėkite šokolado gabaliukus į metalo dubenėlį. 19. Mikrobangų krosnelėje užkaitinkite grietinėlę iki virimo.  Apipilkite šokolado gabaliukus.  20. Suplakite šokoladą ir grietinėlę iki vientisos masės. 22. Paliekama pastovėti keletą minučių, kol ji tik pradeda tirštėti, tada apipilti pyrago viršų. 23. Kai šokolado ganašas jau sutvirtėjęs, bet ne kietas apibarstykite papuošimais. Vaikams ypač tiks spalvoti šokoladiniai saldainiukai.     

Komentarai yra išjungti.