Tortas vaikams ” Šokoladinis maskarponės sūrio”

Tortas vaikams "Šokoladinis maskarponės sūrio"

Tai nuostabiausias šokoladinis tortas iš visų šokoladinių. Pats metas išmėginti šį receptą. Jis tikrai puikus :) Jei skubate galite biskvitus nusipirkti prekybos centre, aišku pusė skonio prarasite, bet suteptas  šiuo šokoladiniu maskarponės kremu bus tinkamas.

Biskvitui:

250 g.  miltų  300 g. cukraus  90 g. nesaldinti kakavos milteliai 1 ½ a.š. kepimo sodos 1 ½ a.š. kepimo miltelių ½ arbatinio šaukštelio druskos ½ puodelio (120ml) karšto vandens 1 šaukštelis tirpios kavos miltelių(jei tortas skirtas tėveliams, vaikams jos nedėkite) 2 dideli kiaušiniai, kambario temperatūros  240 ml. pieno, kambario temperatūros  120 ml graikų jogurtas, kambario temperatūroje 1 šaukštas grynas vanilės ekstrakto

Šokoladiniui kremui: 

500 g. maskarponės sūrio, 4 šaukštai karšto vandens, 4 šaukštai sviesto, 256g.  cukraus pudros 6 dideli šaukštai kakavos miltelių, 4 šaukštai. pieno tirštumui reguliuoti(jei reikės) 1 arbatinio šaukštelio vanilės esensijos,  Papuošimams: 150 g. saldainiukų M&M

Darome biskvitą: 

1. Įkaitinkite orkaitę iki 350 ° F (175 ° C) orkaitę. Įtieskite kepimo popierių į dvi 22-23 cm. apvalias torto skardas. 2. Vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite sijotus miltai, cukrus, kakavos milteliai, kepimo soda, kepimo miltelius ir druską.  3. Nedideliame dubenyje sumaišykite karštą vandenį ir  kavą. Galite jos nedėti vaiko tortui.  4. Mikseriu suplakite a kiaušinius, pieną, jogurtą ir vanilės esensiją iki vientisos masės. 5. Pridėti pusę miltų mišinio , po minutės   pridėti likusį miltų mišinį ir maišyti, kol tik sujungiami. Įmaišykite karštą ekpreso kavą arba jei darote be kavos, tik vandenį.  Supilkite tešlą į dvi tortas skardas. 5. Kepkite apie 30-35 minučių arba tol, kol įsmeigtas dantų krapštuką ištrauktas būna švarus. Atvėsti ant grotelių  10 minučių. Tada išimkite iš skardų biskvitus ir visiškai atvėsinkite. Perpjaukite biskvitus pusiau, reikia keturių blynų.

Šokoladinis kremas: 

 Tuo tarpu, galime paruošti šokolado kremą.  1. Nedideliame dubenyje ištirpinkite kakavos miltelius  įpildami šiek tiek karšto vandens. Turi būti vientisa masė be gumuliukų. Atvėsiname.  2. Kitame inde išplakame maskarponės kremą, sviestą, cukraus pudrą. Masė turi gautis tolygi.  3. Sumaišome atvėsintą kakavos masę ir maskarponės kremą. Išplakame gerai. 

Torto surinkimas: 

Dedame biskvitą, ant viršaus užtepame lygų sluoksnį šokoladinio kremo, tuomet vėl biskvitą, kol sudėsite visus biskvitus. Viršų ir šonus gražiai išlyginame mentele. 

Torto puošimas: 

Apdedame torto viršų ir šonus saldainiukais (M&M) ar kitais.  Foto šaltinis www.recetas.cuidadoinfantil.net

Komentarai yra išjungti.