Greiti receptai Kalėdų vakarėliui

Ieškote greitų receptų Kalėdų stalui? Nenorite ilgai praleisti virtuvėje. Štai jums greiti receptai, puikiai tinkantys Kalėdoms. Galite eksperimentuoti ar kažką keisti: vaisius, prieskonius ar išvaizdą. Svarbu- receptai turi atspindėti šventinio vakaro nuotaikas ir priminti: egles, kankorėžius, snaiges. Tai sukurs jaukią atmosferą ir pradžiugins visus namiškius. 

Receptas " Eglutė iš sūrio ir vaisių"

greiti-receptai-kaledoms

Foto šaltinis cakescottage.com

Ingredientai: 

200 gramų mėlynų vynuogių, 200 g. žalių vynuogių,  600 g. įvairių rūšių sūrio,  saliero kotas,  iš varškės šaukšto padarytas rutuliukas,  rozmarino kelios šakelės,  

Gaminame: 

Sūrį supjaustykite kubeliais, vynuoges nuskabykite. Sudėliokite eilėmis sūrį ir vynuoges į trikampio formą, įterpdami rozmarino šakeles. Eglutei pridėkite kamieną iš saliero.  Puikių jums Kalėdinių akimirkų ir greitų receptų!
 

Receptas "Arbūzinės eglutės"

Ingredientai: 

kaledoms greiti receptai

Foto šaltinis eatingvibrantly.com

1/2 arbūzo peilis išpjaustymui

Gaminame: 

Supjaustykite arbūzą trikampio formos riekėmis ir nupjaukite žievę iš abiejų šonų, o centre palikite. Tai bus eglutės kotas.           
 

Receptas "Eglutė iš sluoksniuotos tešlos"

kaledu greiti receptai

Foto šaltinis eatliverun.com

Ingredientai: 

500 g. sluoksniuotos tešlos, 2 arb. šaukšteliai cinamono,  100 g. cukraus,  1 kiaušinis aptepimui,    Gaminame: 

Iškočiojame sluoksniuotą tešlą ir ją pabarstykite cinamono ir cukraus mišiniu. Suvyniokite į vyniotinį. Supjaustykite vienodo dydžio gabaliukais. Sudėliokite į skardą į trikampio formą (kaip eglę) ir patepkite kiaušinio plakiniu. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 190 laipsnių temperatūroje. 


"Kalėdiniai meškučiai rogėse"

kalediniai-receptai

Foto šaltinis budgetsavvydiva.com

Ingredientai: 

4 vnt. šokoladukai 

16 kalėdinių saldainių

Sausainiukai "meškučiai" 

Gaminame:

Perpjaukite šokoladą pusiau, padarykite viršuje skylutę ir ten įtaisykite meškutį. Tą patį padarykite su kalėdiniai saldainiai.

Kol kas komentarų nėra.

Palikite komentarą