Kerintis keksiukų receptas “Tikra braškė”

Keksiukų receptas "Tikra braškė"

Vaiko gimtadienio stalas gali pasipuošti ryškiomis ir natūraliomis spalvomis. Panaudokite vaisius ir jais papuoškite savo kepinius, tokius kaip keksiukai ar sausainiai. Tai ypač tinka vaikams,  nes jos ryškios, saldžios ir gaivios. Ir  visi žinome, kaip jie mėgsta braškes. Todėl meskite į šonus visus cukrinius papuošimus, jų visai nereikia, jei yra vasaros metas ir parduotuvėse pilna šviežių vaisių. Braškės tinka papuošti šventinius tortus, želė, įvairius desertus, koktelius ir kitus gaminius. Derinkite tarpusavyje skonius. Neįsivaizduoju braškės ant aguonų torto. O jūs? Šis vaisius puikiai derės su grietinėlės, plikytų baltymų, sviestiniais kremais, varške.
903ee5b5933ed84c9ce4db1a862eda1c (1)

Šaltinis cookingclassy.com

Ingredientai: 250 g. Margarino, 250 g. cukraus, 400 g. miltų, 4 Kiaušiniai, 100ml. Pieno, 1,5 arb. šaukšt. vanilinio cukraus, 5 g. Kepimo miltelių,

Kremui:

1/2 stiklinės + 2 šaukštai braškių tyrės (pagaminsite iš 150 gr. braškių), 3/4 stiklinės sviesto (suminkštinto) 2 1/2 - 2 3/4 stiklinės cukraus pudros, 1/4 arbatinio šaukštelio vanilės ekstrakto,, 4 lašai raudona maisto dažymas (nebūtina)  

Gaminame:

Margariną išplakame su cukrumi ir įmušame kiaušinius. Šiek tiek paplakite ir įpilkite pieną pašildytą iki kambario temperatūros. Sudėkite vanilinį cukrų. Įsijokite miltus ir kepimo miltelius. Supilkite į keksiukų skardeles ir kepkite 190 laipsnių temepratūroje apie 25 minutes.

Darome kremą:

Sviestą suminkštiname ir išplakame su cukraus pudra iki purumo. Įpilame barškių tyrę, maistinius dažus ir vanilės esenciją. Viskas! Kremas paruoštas. Konditerinio maišelio pagalba papuoškite atvėsusius keksiukus.     

Komentarai yra išjungti.