Greito pyrago paslaptis ir receptai vaiko gimtadieniui
Ieškome naujų receptų ir dažnai susiduriame su didele receptų gausa. Kartais net sunku išsirinkti. Jei laiko turite pakankamai, rinkitės ypatingesnį pyragą. Jis tikrai bus skanesnis, nes susinaudoja daugiau produktų. Kaip sakoma ypatingam pyragui reikia laiko. Greito pyrago paslaptis yra biskvito iškepimo laikas. Dažnai sumaišome pyragą nuo 10 iki 15 minučių. Tačiau iškepti pyragui dar reikia pusvalandžio. Ką gi daryti? Jei laiko turite mažai ir turite apvalų mikrobangų krosnelės kepimo indą, tuomet iškepkite biskvitą joje. Tai truks maždaug 10 minučių. Arba dar galite biskvitinius blynelius nusipirkti parduotuvėje. Tokiam pyragui kremą susimaišysite per 10 minučių. Teliks papuošti pabarstukais ar pirktais cukriniais papuošimais.Receptas
MINKŠTAS SAUSAINIŲ PYRAGAS SU "M&MS" SALDAINIAIS
INGREDIENTAI:
- 125 g. sviesto, 1 didelis kiaušinis, 135 g. puodelio rudojo cukraus 50 g. puodelio smulkaus cukraus 1 arb. šaukštelis vanilės esencijos 180 g. miltų žiupsnelis druskos, 1/2 stiklinės pusiau saldūs šokolado traškučių (pusrytinių apvalių) 1 pak. "M & M saldainiukų, apie 6 mini apvalūs šokoladiniai saldainiai
Gaminame:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros. Didesniame inde išlydyti sviestą. Atvėsinkite. 2. Įdėti kiaušinį, cukrų, vanilės esenciją ir plakite šluotele iki vientisos masės. 3. Įdėti miltus ir druskos ir maišykite iki kočiojamos tešlos. Tik nepersistenkite. Stenkitės suminkyti per trumpą laiką. Sudėkite šokolado čipsus. 4. Įdėti apie trečdalį M & M saldainių ir maišykite kol masė susijungs. Pasilikite saldainių papuošimui. 5. Įdėkite tešlą į skardą ir išlyginkite mentele. Lygiai paskleiskite likusius saldainius. 6. Kepkite apie 24-26 minučių 180 laipsnių temepratūroje arba tol, kol įterpiamas medinis iešmelis į centrą išlenda švarus Leiskite pyragui atvėsti patiekalas mažiausiai 30 minučių.RECEPTAS " APELSINŲ SKONIO PYRAGAS SU PERSIKŲ GLAJUMI"
Šis pyragą vaikai dievina dėl apelsinų kvapo ir tiršto glajaus su šiek tiek rūgštesne skonio gaidele. Tai tikras apelsinų skonio pyragas, kurį tikrai verta išbandyti. Tešlos užmaišymo procesas: lengvas. Pjaunat glajus tvirtai laikosi, primena karamelės tvirtumą, bet yra lengvai įpjaunamas. Papuošti tokį pyragą galima pabarstukais, cukrinėmis gėlėmis, saldainiais. Papuošimai tvirtai laikosi ir atrodo gerai.
INGREDIENTAI:
- 200 g. sviesto,
- 200g. cukraus,
- 200 g. grietinės,
- 2 dideli kiaušiniai,
- 1 didelio apelsino nutarkuota žievė,
- 300 g. miltų,
- 2 a. šaukš. kepimo miltelių,
- 2 a. šaukš. vanilinio cukraus,
GLAZŪRA:
- 100 g. persikų džemo,
- 1 apelsino sultys,
GAMINAME:
Sviestą suminkštinti ir įdėti į plakimo indą. Įpilkite cukrų ir išplakite apie 10 minučių. Tuomet sudėkite kambario temperatūros kiaušinius ir dar išplakite. Sudėkite grietinę, nutarkuotą apelsino žievę, vanilinį cukrų ir gerai išmaišykite. Su rankomis įmaišykite išsijotus miltus ir kepimo miltelius. Supilkite į skardą ir kepkite 175 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių. Kepimo laikas priklauso į kokio dydžio skardą supilsite tešlą. Glajų pagaminsite lengvai: užkaiskite puodą ir į jį supilkite džemą ir sultis, pavirkite apie 5 minutes. Kai pradeda darytis tiršti burbulai ir masė sutirštėja, supilkite ant pyrago. Jį galite pilti ir ant karšto pyrago.PYRAGAS VAIKAMS SU VARŠKE, KOKOSU, AGUONOMIS IR MIGDOLAIS
Vaiko šventei galima iškepti keksiukus, sausainius ir net tortą, bet jei norite sutaupyti laiko, iškepkite- pyragą. Šis pyragas yra drėgnas, jaučiasi migdolų kvapas, persipinantis su vanilinės varškės kvapu. Kandant visų pirma galima pajusti pabarstukų ir migdolų plokštelių traškumą. O viduje- vidutinio saldumo pyragas vaikams su varškės ir aguonų sluoksniais. Pyragas vaikams ir jo papuošimas priklauso nuo pyrago sudėties. Tvirtesnius pyragus galite puošti vaisiais, o minkštus- plakta grietinėle, apibarstyti cukraus pudra ar kakavos milteliais.
PYRAGAS VAIKAMS IR KO REIKIA TEŠLAI:
- 200 g. margarino
- 290 g. miltų
- 1 kepimo šaukštelis kepimo miltelių
- 190 g cukraus
- 4 dideli kiaušiniai
- 1 a. šaukšt migdolų esencijos
PYRAGAS VAIKAMS: KĄ DĖTI Į AGUONŲ SLUOKSNĮ:
- 60 g. aguonų
- 1 šaukštas cukraus
- 1 šaukštas krakmolo
PYRAGAS VAIKAMS IR JO VARŠKĖS SLUOKSNIO PRODUKTAI:
- 180 g. varškės
- 1 šaukštas cukraus
- 1 arbat. šaukštelis krakmolo
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
KEPAME PYRAGĄ VAIKAMS:
Cukrų išplakti su cukrumi. Vėliau supilti jogurtą, migdolų esenciją. Šiek tiek paplakus įpilti ištirpintą ir atvėsintą margariną. Įsijoti miltus ir kepimo miltelius. Tešla paruošta. Aguonų sluoksniui aguonas nuplikiname verdančiu vandeniu ir per sietelį nupilti vandenį. Įdėti cukrų, krakmolą ir išmaišyti. Varškės sluoksniui: varškę ištrinti su cukrumi, vanile ir krakmolu. Į 26 cm. kepimo skardą supilti ploną sluoksnį tešlos ir suberti aguonų masę. Paskirstyti per visą skardos plotį. Ant viršaus vėl užpilti ploną sluoksnį tešlos, išlyginti šaukštu ir supilti varškės sluoksnį. Tuomet supilkite likusią tešlos dalį. Paviršių išlyginkite šaukštu ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 180 laipsnių, apie 40 minučių. Patikrinkite mediniu pagaliuku, ar iškepęs pyrago vidus. Jei ištrauktas pagaliukas iš pyrago yra sausas- pyragas iškepęs. Atvėsinkite pyragą vaikams ir pašlakstykite vandeniu su tirpinta želatina, tuomet apibarstykite pabarstukais ar kitais papuošimais. Želatina yra reikalinga tam, kad pabarstukai priliptų.TINGINIO RECEPTAS VAIKO GIMTADIENIUI AR KITAI ŠVENTEI
PYRAGO RECEPTAS VAIKO GIMTADIENIUI "TINGINYS"
- 180 g. sviesto
- 1 skardinė saldaus sutirštinto pieno (250 ml.)
- 650 g. paprastų sausainių ("Gaidelis")
- 35 g. kakavos miltelių
- Pabarstukų
GAMINAME:
Sausainius sulaužykite. Užkaiskite puodą ant ugnies ir ištirpinkite sviestą. Tuomet supilkite saldintą sutirštintą pieną ir kakavos miltelius. Šiek tiek pavirkite, apie 5 minutes, kol masė sutirštės. Suberkite sausainius ir išmaišykite. Į indą įklokite maistinę plėvelę ir supilkite atšaldytą masę su sausainiais. Šaukštu paspausdami išlyginkite viršų ir atvėsinkite. Palaikykite šaldytuve apie 1 val. ir galite nešti pyragą ant vaiko gimtadienio stalo.Receptas "greito maskarponės sūrio" pyrago
Ingredientai:
2vnt. pirktų šokoladinių biskvitų,sulaistymui:
pusė stiklinės limonado " coca- cola",Kremui:
25og. maskarponės kremo, 200 ml. grietinėlės 36 % 1 arb. vanilinio cukraus 4 v.š. cukraus Grietinėlę išplakame su cukrumi. Atskirai išplakame sūrio kremą. Sumaišome ir sluoksniuojame su tortu.Receptas
Pyragas su varške ir kondensuotu pienu
Ingredientai:
- Margarino 100 g Cukrus 3 valg. šaukšt. Kiaušiniai 4 vnt. Kondensuotas pienas 1 ind. Miltai 370 g Kepimo milteliai 1,5 arbat. šaukštel.
- Vanilinio cukraus 1 arbat. šaukštel. Cukraus pudra pabarstymui,
- Žiubsnelis druskos,
- Varškė 400 g
RECEPTAS " APELSINŲ SKONIO PYRAGAS SU PERSIKŲ GLAJUMI"
Šis pyragą vaikai dievina dėl apelsinų kvapo ir tiršto glajaus su šiek tiek rūgštesne skonio gaidele. Tai tikras apelsinų skonio pyragas, kurį tikrai verta išbandyti. Tešlos užmaišymo procesas: lengvas. Pjaunat glajus tvirtai laikosi, primena karamelės tvirtumą, bet yra lengvai įpjaunamas. Papuošti tokį pyragą galima pabarstukais, cukrinėmis gėlėmis, saldainiais. Papuošimai tvirtai laikosi ir atrodo gerai.
INGREDIENTAI:
- 200 g. sviesto,
- 200g. cukraus,
- 200 g. grietinės,
- 2 dideli kiaušiniai,
- 1 didelio apelsino nutarkuota žievė,
- 300 g. miltų,
- 2 a. šaukš. kepimo miltelių,
- 2 a. šaukš. vanilinio cukraus,
GLAJUS:
- 100 g. persikų džemo,
- 1 apelsino sultys,
GAMINAME:
Sviestą suminkštinti ir įdėti į plakimo indą. Įpilkite cukrų ir išplakite apie 10 minučių. Tuomet sudėkite kambario temperatūros kiaušinius ir dar išplakite. Sudėkite grietinę, nutarkuotą apelsino žievę, vanilinį cukrų ir gerai išmaišykite. Su rankomis įmaišykite išsijotus miltus ir kepimo miltelius. Supilkite į skardą ir kepkite 175 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių. Kepimo laikas priklauso į kokio dydžio skardą supilsite tešlą. Glajų pagaminsite lengvai: užkaiskite puodą ir į jį supilkite džemą ir sultis, pavirkite apie 5 minutes. Kai pradeda darytis tiršti burbulai ir masė sutirštėja, supilkite ant pyrago. Jį galite pilti ir ant karšto pyrago. Linksmų vaiko gimtadienių ar kitų švenčių!Receptas
"Lengvas pyragas per 5 minutes"
Ingredientai:
1 indelis kondensuoto pieno, 6 Napoleono torto blynai (rasite prekybos centre), 250 ml. grietinėlės ne mažiau kaip 36 proc. riebumo, 200 g. spalvotų zefyriukų, 300 g. mėgstamų vaisių: braškių ar vyšnių, ypač tinka ananasai. 6 šaukšteliai citrinos sulčių,Gaminame:
1. Dubenyje suplakame kondensuotą pieną ir citrinos sultis. 2. Dedame Napoleono lakštus į maišelį ir sutrupiname kočėlu. Tai padarysite labai greitai. 3. Įdedame į mikserio indą plakti grietinėlę iki standžių putų. Kol tai plakasi, padarykite blyną iš trupinių. 3.Atsidedame 1 šaukštą kondensuoto pieno. Į kondensuoto pieno kiekio įmaišome trečdalį blynų trupinių. Paspausdami suformuojame skardoje blyną. 4. Į išplaktą grietinėlę įmaišome likusius blynų trupinius, šaukštą kondensuoto pieno, zefyrus ir supjaustytus vaisius. Beje galite naudoti konservuotus. Tuomet viskas greičiau susipjaustys. Viskas padaryta. Dėkite pyragą į šaldytuvą ir laikykite per naktį. Tai nuostabus pyragas. Vaikams jis tobulas! Ir svarbiausia tai jums truks tik 5 minutes
Kuršėnų vyniotinis vaiko gimtadieniui ar kitai šventei
Ingredientai:
4 vnt Kiaušiniai, 4 šaukštai cukraus, 4 šaukštai miltų, 250 g. vanilinio skonio desertinės varškės, 2 pakeliai spalvotų pabarstukų,Gaminame:
Dedame į plakimo indą ir plakame kiaušinius su cukrumi, kol masė padidėja du kartus. Išjungiame mikserį. Ir įsijojame miltus. Atsargiai, keliant šaukštu iš apačios, išmaišykite tešlą. Išklokite kepimo skardą kepimo popieriumi.Supilkite į kvadrato formos skardą ir plonu sluoksniu( 0,3- 0,4 cm) išliekite tešlą. Kepkite įkaitintoje orkaitėje apie 200 laipsnių temperatūroje. Apie 10-11 minučių. Kai iškeps, išimkite ir atvėsinkite. Atvėsus, nulupkite kepimo popierių. Atvėsusį biskvitą aptepkite desertine varške ir apibarstykite pabarstukais. Susukite į vyniotinį ir supjaustykite vienodo dydžio gabaliukais.Drėgnas aguonų pyragas
Šis pyragas savo spalva primena kakavos skonio pyragą, drėgnas ir salstelėjusiu viršumi. Tai geras ir gan greitai pagaminamas kepinys. Ant viršaus galima užglaistyti baltos cukrinės masės ar balto šokolado. Tai dar labiau išryškins pyrago spalvą.
I just want to say I’m all new to blogging and really loved your web site. Probably I’m going to bookmark your website . You actually have perfect article content. Thanks a lot for sharing your webpage.
I am very happy that the websites you like,
thank you very much
I am happy that you are reading this site and interested in children’s birthday party planning, decorating. This is wonderful! Create child’s birthday party is the largest mother’s gift for a child
Greiti pyragų receptai bus kaip tik man
viliojančiai atrodo šokoladinis su maskorponės kremu
šokoladiniai puikiai tinka vaikų šventėms
I just want to mention I am just beginner to blogging and site-building and absolutely loved you’re page. Almost certainly I’m likely to bookmark your blog . You absolutely come with fabulous articles. Thank you for revealing your web site.
I just want to tell you that I am all new to blogging and truly loved you’re blog. More than likely I’m want to bookmark your blog post . You amazingly come with awesome articles. Bless you for revealing your website.
Great post. I used to be checking constantly this weblog and I’m inspired! Extremely useful info particularly the ultimate phase
I deal with such information much. I was seeking this particular info for a long time. Thank you and good luck.
There is perceptibly a lot to know about this. I think you made some nice points in features also.
Hi, i read your blog from time to time and i own a similar one and i was just curious if you get a lot of spam remarks? If so how do you reduce it, any plugin or anything you can suggest? I get so much lately it’s driving me insane so any assistance is very much appreciated.
Write more, thats all I have to say.
I really want to inform you you that I am new to writing and incredibly admired your page. Likely I am probably to remember your blog post . You literally have stunning article blog posts. Delight In it for sharing with us the best web webpage
Helpful blog post. I was evaluating constantly this web page and I’m satisfied! Extremely valuable info specially the remaining section.
Howdy! I’m at work surfing around your blog from my new iphone 3gs! Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts! Carry on the fantastic work!
I simply want to mention I am new to blogging and honestly loved this website. Likely I’m planning to bookmark your site . You definitely have great articles and reviews. Appreciate it for sharing with us your webpage.
You completed a number of nice points there. I did a search on the theme and found a good number of persons will consent with your blog.
It’s appropriate time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I’ve read this post and if I could I wish to suggest you some interesting things or tips. Maybe you can write next articles referring to this article. I wish to read more things about it!
Fantastic goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you are just extremely magnificent. I really like what you’ve acquired here, certainly like what you are stating and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still take care of to keep it smart. I cant wait to read much more from you. This is actually a tremendous site.
Hi there! I just wish to give an enormous thumbs up for the nice data you could have right here on this post. I can be coming back to your weblog for extra soon.
I just added this webpage to my feed reader, great stuff. Cannot get enough!
I loved as much as you’ll receive carried out right here. The sketch is attractive, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get bought an impatience over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again as exactly the same nearly very often inside case you shield this increase.
Thanks for helping out, superb information. “The laws of probability, so true in general, so fallacious in particular.” by Edward Gibbon.
Pretty great post. I simply came upon your weblog and wished to mention that I’ve really loved browsing your weblog posts. After all I will be subscribe to to your rss feed additionally I’m hoping you compose again soon!
I wanted to compose you a little bit of word just to say thanks as before for those spectacular techniques you have featured here.
Thanks for ones marvelous posting! I truly enjoyed reading it, you may be a great author.I will be sure to bookmark your blog and definitely will come back from now on. I want to encourage you to ultimately continue your great work, have a nice morning!
I am very glad that you like this web blog
as labai dziaugiuosi, kad jums patinka
I am very glad that you like this web blog
Ačiū. Labai džiaugiuosi, kad patinka straipsniai. Linkiu malonaus skaitymo
I was recommended this website by my cousin. I am not positive whether or not this submit is written by means of him as no one else understand such targeted about my problem. You’re incredible! Thank you!
Pretty great document. I just came upon your weblog and wanted to mention that I’ve truly loved surfing around your blog posts. In any case I will be checking to your feed additionally I’m hoping you write once more soon!
Remarkable report via you. I’ve bear in mind your products previous to and you are just extremely great. I quite love what you’ve bought here, really like what you are stating and the way wherein you assert it. You’re making it enjoyable and you still take care of to keep it wise. I can not wait to learn far more from you. This is actually a terrific web site.
I truly enjoy looking at on this website, it has got superb blog posts. “And all the winds go sighing, For sweet things dying.” by Christina Georgina Rossetti.
I simply want to mention I am just very new to blogs and seriously enjoyed your web blog. More than likely I’m want to bookmark your blog . You surely come with superb article content. Thank you for sharing your blog site.
I not to mention my guys came looking through the excellent secrets on your web blog and so the sudden developed an awful feeling I had not expressed respect to the web blog owner for them. All the boys appeared to be for that reason joyful to study them and have actually been tapping into those things. Thank you for getting simply kind as well as for opting for this form of cool subject areas most people are really wanting to learn about. My very own sincere apologies for not expressing gratitude to you sooner.
Some truly nice and useful information on this web site, as well I think the layout has got wonderful features.
I simply want to mention I am new to blogs and actually liked you’re web blog. Most likely I’m likely to bookmark your website . You amazingly come with beneficial articles and reviews. Regards for sharing with us your blog.
Simply desire to say your article is as amazing. The clarity in your submit is simply great and that i could suppose you’re an expert in this subject. Well together with your permission allow me to seize your RSS feed to keep updated with forthcoming post. Thank you one million and please continue the rewarding work.
Hello! This is kind of off topic but I need some advice from an established blog. Is it very difficult to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty quick. I’m thinking about setting up my own but I’m not sure where to begin. Do you have any points or suggestions? Cheers
Generally I don’t learn post on blogs, but I would like to say that this write-up very pressured me to try and do so! Your writing taste has been surprised me. Thanks, quite great post.
Splendid blog post. I was reviewing constantly this internet site and I’m pleased! Especially handy info specially the remaining section.
I’m astonishinglyimpressed with your publishing gift pluswith the plan for your weblog. Is this a remunerated content or did you modify it yourself? Either way stay up the excellent quality written material, it is rare to look a great blogging sitelike this one in recent times
But wanna tell that this is very beneficial , Thanks for taking your time to write this.
Hullo there, just turned familiar with your webpage through Search engine, and found that it is very useful. I’ll like in the event you carry on this.
I would like to thank you for the efforts you have put in writing this blog. I am hoping the same high-grade web site post from you in the upcoming as well. In fact your creative writing skills has inspired me to get my own site now. Actually the blogging is spreading its wings quickly. Your write up is a great example of it.
Woah! I’m really digging the template/theme of this website. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s difficult to get that “perfect balance” between usability and visual appearance. I must say that you’ve done a great job with this. Also, the blog loads super fast for me on Chrome. Outstanding Blog!
I just couldn’t leave your website prior to suggesting that I extremely enjoyed the usual info a person provide in your visitors? Is gonna be back frequently to check up on new posts.
Welcome
Contact your web page creator
Hi,
Contact your web page creator
Reikia pasakyti jums daug teigiamų žodžių ir labai ačiū nes pagaliau pamačiau puikias straipsnių strategijas jūsų puslapyje.
Puiku dizainas, stilius
Jūs nuostabiai atėjote su labai gerais ir gerai parašytais straipsniais. Linkėjimai
Sveiki ką tik, susipažinau su jūsų dienoraščiu per Search paiešką, ir paieška nustatė, kad jis yra tikrai informacinis.
Tu esi mano įkvėpimas, aš turiu išsisaugojęs keletą interneto straipsnių
natūraliai, patiko jūsų svetainė, tačiau jums reikia ištaisyti keletą rašybos klaidų savo straipsniuose.
Praktiškai sunku pamatyti gerai išsilavinusių žmonių šiuo klausimu, laimei jūs atėjote su puikiu supratimu, ką norite atskleisti! Ačiū labai
Wow! Ačiū! Aš visda noriu parašyti kažką panašaus, kaip šis. Ar aš galiu dalį straipsnio įsikelti į savo blogą?
Straipsnį patalpinti savo blog’e galite, tik būtinai su nuoroda į mūsų tinklapį. Nurodykite straipsnio šaltinį.
Tai pavyzdys su aiškiomis idėjomis, kaip kurti blog’a naujiems vartotojams, kaip bloginti ir kurti tinklalpį.
Absolučiai įsimylėjau šį tinklalapį. Tikrai nuostabus!!
Nuostabus gidas tiesiai iš jūsų. Turiu paminėti jūsų turinio prioritetus ir jūs esate tiesiog fantastiški. Man tikrai patinka, tai ką jūs rašote čia, ir žavi straipsnių pateikimo būdas. Tai jūs darote su malonumu ir tuo pačiu išliekate protingi. Aš nekantrauju, kada perskaitysiu daugiau. Tai tikrai didžiulė interneto svetainė!
Tai beveik neįmanoma rasti gerai informuotus žmones šiuo konkrečiu klausimu, tačiau jums atrodo tai pavyko. Jūs žinote, ką reikia rašyti apie tai! Ačiū |
Labai lengvai skaitosi
Absoliučiai pamilau šį tinklalpį. Tikrai gražu!!
Man patiko jūsų tinklalapis. Ar galiu paklausti kokį temą naudojote dizainui sukurti?
Sveiki,
Naudota wordpress tema
Tai yra mano pirmas apsilankymas šiame puslapyje ir aš su malonumu skaitau viską iš eilės.
Tai yra mano pirmas apsilankymas čia ir aš esu labai laimingas, kad galiu viską perskaityti vienoje vietoje.
Tiesiog noriu pakomentuoti apie keletą bendrų dalykų, svetainė stilius ir dizainas yra tobuli, straipsniai yra tikrai geras: D
Puikiai tinka vaiko šventei ir receptai ir informacija. Būtinai rekomenduoju kitoms mamytėms. Ačiū už sukurtą blogą!
Hello there, You’ve done a fantastic job. I will certainly digg it and personally suggest to my friends. I am sure they will be benefited from this site.
Tikrai gražus stilius ir gerai parašyta dalis, tai ko mums reikia
Nuostabus straipsnis! Noriu ateityje gauti jūsų pranešimus apie naujus straipsnius, kaip galiu užsisakyti?
Oho! Tai gali būti vienas ypač iš labiausiai naudingų dienoraščių. Tiesą sakant, nuostabus. Aš taip pat esu ekspertas šioje temoje, todėl galiu suprasti jūsų pastangų.